SV Batavia ’90’s Zaterdag1 is uitgeroepen tot ‘Sportploeg van het Jaar’

SV Batavia ’90’s Zaterdag1 is uitgeroepen tot ‘Sportploeg van het Jaar’

Beste leden en supporters van SV Batavia '90,

Wat een ongelooflijke reis hebben we samen afgelegd! Acht jaar geleden begonnen we aan een spannend avontuur met slechts 200 leden en speelden we in de kelderklasse. Nu, met trots, kunnen we zeggen dat we zijn uitgegroeid tot de grootste voetbalclub van Lelystad met maar liefst 1300 leden. Ons eerste team heeft driemaal promotie gemaakt, waarvan twee keer onder de inspirerende leiding van Michel van Oostrum.

Deze fantastische groei en prestaties hebben geleid tot een uitzonderlijke eer: SV Batavia '90's Zaterdag1 is uitgeroepen tot 'Sportploeg van het Jaar' in Lelystad tijdens de sportverkiezingen georganiseerd door het sportbedrijf. Dit is een ongelooflijke prestatie en een bevestiging van onze toewijding, passie en het harde werk van iedereen binnen de club.

Onze dank gaat uit naar elke speler, vrijwilliger, begeleider en supporter die ons op deze reis heeft gesteund. Jullie enthousiasme en inzet zijn de bouwstenen van onze club, en samen hebben we iets ongelooflijks neergezet.

Vanuit de voorzittersstoel wil ik, Marco Knippenberg, iedereen een groot applaus geven en mijn oprechte dank uitspreken voor jullie bijdrage aan deze gemeenschap.

Hoofdtrainer Michel van Oostrum voegt hieraan toe: "Na het bereiken van de kwartfinale van de beker en het behalen van het kampioenschap, is de erkenning als ‘Sportploeg van het Jaar’ van de gemeente Lelystad de kers op de taart. Ik ben ongelooflijk trots op mijn spelers, begeleiding, vrijwilligers en supporters. Jullie zijn allemaal toppers; hartelijk dank voor alles!"

Laten we deze prestatie vieren en uitkijken naar meer successen in de toekomst.
WhatsApp
Twitter
Facebook
LinkedIn