Persbeleid

Persbeleid

Batavia 90 wil graag een goede en open omgang met de media en hecht veel waarde aan goede perscontacten en fijne samenwerking. Wij vragen de pers daarom om zich vooraf aan te melden. Op vertoon van een perskaart of middels registratie op onze gastenlijst is de pers van harte welkom op ons Sportpark De Doggersbank. Voor een goede en vlotte samenwerking hebben wij naast onze persvoorlichter een vast aanspreekpunt voor de wedstrijden van Batavia 90-1 of andere bijzondere wedstrijden op ons sportpark. We proberen binnen onze mogelijkheden een zo goed mogelijk werkbare situatie voor de mediavertegenwoordigers en journalisten te bieden. Zijn er bijzondere wensen dan vernemen we dat graag tijdig.

Bij bijzondere wedstrijden kan er een persruimte worden ingericht. Normaliter hebben wij geen afzonderlijke persruimte en bent u voor een bak koffie en informatie over de opstellingen van harte welkom in ons business-home naast de hoofdingang.

Accreditatie

Om alle mediavertegenwoordigers zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het vooraf kenbaar maken van de aanwezigheid gewenst. Zeker voor het gebruik van het cameraplatform, is accreditatie vooraf aan te raden om daarmee teleurstelling te voorkomen. Voor bijzondere duels, zoals bijvoorbeeld wedstrijden in het KNVB bekertoernooi, kunnen aparte afspraken gelden. Neem daarvoor tijdig contact met ons op.

Fotografen

Fotografen hebben bij Batavia 90 de mogelijkheid om op het hoofdveld, naast een van beide doelen, plaats te nemen. Hiervoor is echter wel een fotografenhesje nodig. Heeft u deze niet zelf dan is die voor de wedstrijd beschikbaar. Meldt u zich daarvoor bij ons contactpersoon. De stewards bij de entree roepen deze voor u op. Zonder dit hesje wordt u geen toegang tot het veld verleend. Wij verzoeken fotografen die op het speelveld een positie willen innemen dat maximaal 15 min. voor aanvang van de wedstrijd te doen.

TV/video-opname

Voor het maken van beeldopname beschikken wij over een cameraplatform. Vooraf aanmelden is verplicht. Wij verzoeken om 45 min. voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Het gebruik van het cameraplatform is geheel voor eigen risico. Het is niet toegestaan om zich met (live) TV- en/of videocamera’s op een statief tijdens de wedstrijd binnen de afrastering op of langs het speelveld te bevinden.

Interview verzoeken

Indien de media een speler of trainer wenst te interviewen verzoeken wij om dat voor de wedstrijd bij ons contactpersoon kenbaar te maken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan door de contactpersoon worden bepaald dat een interview niet direct na de wedstrijd buiten zal worden uitgevoerd. Wij respecteren hierin ook de wens(en) van de trainer en spelers en rekenen daarbij op uw begrip.

Tot slot

De pers dient zich te allen tijde te houden aan instructies van onze stewards, regels van de voetbalbond, en gemaakte afspraken met ons contactpersoon. Batavia 90 heet de pers van harte welkom!

Contact/ aanmelden

Voor aanmelden of vragen kunt u contact opnemen met ons contactpersoon:
Mark Gaertner
Bestuurslid Media, Communicatie & ICT.

Batavia 90
ict@batavia90.nl