Geslaagde selectiedag bij SV Batavia

Geslaagde selectiedag bij SV Batavia

Afgelopen zaterdag ontmoette de voltallige selectie van Batavia elkaar voor het eerst. Om 10.00 uur werden alle spelers ontvangen, waaronder ook de nieuwe spelers, en werd er afgetrapt met een presentatie over het komende seizoen. Bij deze presentatie werd de staf voor het komend seizoen voorgesteld en lieten Habib Al Mohsinawi, trainer van het eerste, Jerry Duijker en Edwin Helmantel, trainers van het tweede en Wilgo van Dams, trainer van de o23, weten wat hun plannen zijn de komende periode. Het eerste en het tweede hebben uitgesproken kampioen te willen worden, terwijl de o23, die ingeschreven gaat worden ergens binnen de eerste tot vierde divisie, heeft uitgesproken zo hoog mogelijk te willen eindigen.

Na deze verhelderende presentatie was het tijd om te lunchen. Er waren broodjes geregeld met fruit en wat te drinken, genoeg voor iedereen. Tijdens deze lunch maakten de spelers en trainers nader kennis met elkaar. Vervolgens werd de fitheid van de spelers gemeten. Dit werd gedaan door Jan-Gert en Ricardo van fysiocentrum Pauwendaal.

Toen was het tijd om het veld op te gaan. De spelers van het eerste gingen aan de gang met een aantal testen om de snelheid, de beweeglijkheid, het dribbelen en het passen te meten. Dit was opgezet in samenwerking met De La Fuente. De overige selectiespelers volgden een training met een pass- en trapvorm, een afwerkoefening en een afsluitende partij.

Voordat de dag werd afgesloten met een barbecue, hield de voorzitter, Marco Knippenberg, een toespraak waarbij hij de hoofdsponsors bedankte. Bij deze barbecue was ook de vrouwenselectie aanwezig, zij speelden eerder op de dag een oefenwedstrijd die ze wonnen. Nadat iedereen verzadigd was met het lekkere eten, ging iedereen langzaamaan naar huis. Al met al een geslaagde dag!

 

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn