Voorlopige team indeling bekend

Voorlopige team indeling bekend

Geachte dames en heren,

Bijgaand treft U de voorlopige teamindelingen aan van de JO afdeling van SV Batavia ’90 voor het seizoen 2021-2022.

Dit betreft voorlopige indelingen. In de periode van 6 weken zomervakantie kan er veel gebeuren. Daarom zullen de trainingen vanaf het nieuwe seizoen en de bekerwedstrijden in het nieuwe seizoen wellicht enige wijzigingen teweeg kunnen brengen in deze indelingen. Ook ziet U dat enkele elftallen nog niet volledig gevuld zijn met voldoende spelers. 

Als vereniging streven wij er naar dat bij aanvang van het nieuwe seizoen alle elftallen voldoende gevuld zullen zijn, dan wel dat alle spelende leden in een team ingedeeld zullen worden, waarbij iedereen actief kan voetballen. Mocht de naam van uw zoon of dochter niet voorkomen in deze indelingen of U heeft een andere vraag over deze indelingen, dan verzoeken wij U een e-mail te sturen aan jeugdzaken@batavia90.nl. Mocht U de wens hebben een elftal te willen trainen, ook dan verzoeken wij U een e-mail te sturen naar voornoemd e-mailadres.

Vanaf de start van de competitie 2021-2022 zullen de elftallen definitief ingedeeld gaan worden. De (nog aan te stellen) trainers zullen voorafgaand aan het seizoen alle spelers goed informeren over de regels en normen en waarden binnen onze vereniging. Wij wensen iedereen een goede zomervakantie en tot in augustus 2021.

Met vriendelijke groet,

Wout Buitenhuis

Voorzitter Jeugdafdeling SV Batavia ‘90

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn