In een sprankelende show van ondersteuning en erkenning voor vrouwelijke atleten, heeft Simei Diensten, een vooraanstaand bedrijf in de verpakkingsindustrie, zich dit jaar verbonden als de trotse sponsor van de damesvoetbalafdeling van sv Batavia90. Hendrik Jan Verzijl, het brein achter Simei, zorgde voor een onvergetelijke avond door persoonlijk aan elke speelster van sv Batavia90 een stijlvolle hoodie te overhandigen. Deze actie benadrukt Simei’s missie om vrouwelijk talent in de sportwereld meer zichtbaarheid te geven.

De speelsters van sv Batavia90 waren zichtbaar trots en dankbaar voor deze blijk van waardering. “Deze ondersteuning van Simei betekent veel voor ons. Het toont aan dat ons harde werk en toewijding gezien worden,” aldus een van de voetbalsters. De hoodies zijn niet alleen een symbool van ondersteuning, maar ook een teken van de gemeenschappelijke waarden van kracht en teamgeest.

Simei, met meer dan twee decennia ervaring in de verpakkingsindustrie, heeft een sterke aanwezigheid in de textiel- en voedingssector en heeft zich recent uitgebreid naar de internationale markt met aanpasbare en klantspecifieke diensten. Met een team van meer dan 300 vrouwelijke medewerkers demonstreert Simei zijn inzet voor gendergelijkheid en het empoweren van vrouwen in alle aspecten van de samenleving.

Deze sponsoring is een krachtig signaal dat Simei gelijke kansen en erkenning voor vrouwelijke sporters hoog in het vaandel heeft staan. CEO Hendrik Jan Verzijl van Simei onderstreept dit: “Bij Simei geloven we sterk in gelijkheid en diversiteit. Door ons te verbinden met het damesvoetbal van sv Batavia90, hopen we niet alleen de sport te verrijken, maar ook bij te dragen aan een meer inclusieve en gelijkwaardige maatschappij.”

Dit partnership tussen sv Batavia90 en Simei Diensten is een prachtig voorbeeld van hoe lokale sportclubs en bedrijven samen kunnen werken om positieve veranderingen te stimuleren en de vrouwensport te verheffen. Wij bij sv Batavia90 zijn enthousiast over deze samenwerking en kijken uit naar een toekomst waarin onze damesvoetballers met trots de naam van Simei dragen.