Toffe prijzen

Doe extra je best en win één van deze super toffe prijzen

Sony Playstation 5

De PS5 -console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit had verwacht. Ervaar razendsnel laden met een supersnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, en een geheel nieuwe generatie ongelooflijke PlayStation®-games.

Xbox Series S

Maak kennis met de Xbox Series S, de kleinste en compactste Xbox ooit. De console is 60% kleiner dan de Xbox Series X en biedt de snelheid en prestaties van een volledig digitale next-gen console voor een betaalbare prijs.

Sony WH-CH720N koptelefoon

De Sony WH-CH720N is een draadloze on-ear koptelefoon met noise cancelling en de opvolger van de WH-CH710N. De WH-CH720N is licht waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Daarnaast hebben deze headphones een indrukkende batterijcapaciteit en gaan ze maar liefst 50 uur mee (35 uur met noise cancelling aan).

Winnen doen we samen

Verkoop je loten via een boekje of online. Hoe meer hoe beter. Via de inlogpagina van de Grote clubactie kan jij je eigen stand bijhouden.

Teamprijzen

Als jullie als team de meeste loten verkopen zijn er ook hele gave prijzen te winnen om iets leuks te gaan doen met z’n allen.

Lasergamen bij Kok Experience

Met de geweren van LaserMaxx zijn jij en je teamleden klaar voor de strijd. Versla samen het andere team en win een avontuurlijk potje lasergamen. Beweeg je geruisloos door de lasergame arena. Houd je LaserMaxx geweer bij de hand, richt en haal de trekker over om je tegenstander neer te schieten, zelfs van 35 meter afstand! De Powerpods en Minipods geven je game een extra beleving door extra krachten zoals onzichtbaarheid, onkwetsbaarheid of sluipschutter precisie.

Vissen bij Toms Creek

Leer de basistrucs om de forel aan de haak te slaan. Inclusief begeleiding van een visexpert, leenhengel, aas en materiaal. Tussendoor krijgen de kids chips en limonade (begeleiders koffie/thee). Na afloop krijg je de gevangen forellen schoongemaakt, evt. gerookt, mee naar huis! Een heerlijke beloning!

VIP BBQ bij Batavia met Zaterdag1

Ga gezellig samen met je team na een wedstrijd van Batavia90 samen BBQ-en bij de club. Geheel verzorgd voor jouw team.

Winnen doen we samen

Verkoop je loten via een boekje of online. Hoe meer hoe beter. Via de inlogpagina van de Grote clubactie kan jij je eigen stand bijhouden.

Maak loten verkopen nog leuker!

Log in op je eigen verkooppagina

Tijdens de Grote Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze pagina zie je jouw online lotenmeter, verdien je badges en zie je tussenstanden van jouw club. Ook vind je hier verschillende filmpjes met tips en tricks.

Heb je geen inlogcode of ben je jouw inlogcode kwijt? Vraag deze dan op bij jouw vereniging.

Superloten

This is a place to showcase the logos of some of your clients

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

© 2022 All Rights Reserved.