Samenwerking met NIKKI

Samenwerking met NIKKI

Samenwerking NIKKI

Het bestuur van sv Batavia’90 heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden per direct een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

NIKKI start in juni 2021 met de inning van de openstaande contributiegelden voor het seizoen 2020 – 2021

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerken.

U ontvangt een e-mail met daarin de mogelijkheid om de contributie in één keer te voldoen middels een iDEAL-betaallink.

Wanneer er in juni geen betaling heeft plaats gevonden van het nog openstaande bedrag van afgelopen seizoen zal het openstaande bedrag worden doorgezet richting een incassobureau. Probeer dit te voorkomen door tijdig uw contributie te voldoen!

Let op!

Met het bestuur zijn een aantal vaste afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen:

  1. Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hiernaar per e-mail op batavia90@nikki.nl
  2. De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per e-mail aan hen voorleggen.
  3. De vereniging zal gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal u doorverwijzen naar NIKKI.
  4. NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen, natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

NIKKI gaat samen met ons en u voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken. De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.

De informatie over de samenwerking met NIKKI voor het nieuwe seizoen volgt in een later stadium.

Bedankt voor uw medewerking en heel veel succes en plezier in de laatste periode van dit seizoen!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn