Nieuwe jeugdvoorzitter Maicel Snijders

Nieuwe jeugdvoorzitter Maicel Snijders

Wie ben ik?           

Allereerst wil ik mijzelf even voorstellen, ik ben Maicel Snijders achtendertig jaar oud en woon achtend in Lelystad. Heb een vriendin een zoon van zeven jaar (Bram) en een kleine op komst rond eind Maart 2022.

Zelf ben ik al meer dan twintig jaar werkzaam in de sport als trainer, coach, begeleider. Dit heb ik gedaan in veel verschillende sporten maar mijn passie ligt bij het (veld)voetbal. Zelf heb ik nog wel een vriendenteam waarmee tot op heden nog zaalvoetbal speel. Ook geef ik in Lelystad, kleuter en peutervoetbal vanaf anderhalf jaar oud tot vijf jaar. Mijn passie is sport maar is zeker breed georiënteerd want ik doe aan: krachttraining (&hardlopen), voetbal, wielrennen en watersporten.

Op dit moment ben ik in het werkende leven coördinator Sport & Bewegen, MBO College Poort en in opleiding als (adjunct) directeur binnen het onderwijs. Ook regel ik de stages voor Sport & Bewegen op het gebied van voetbalorganisaties en instellingen dus ook in die hoedanigheid kan je mij tegenkomen.

Kortom, doe aardig wat in mijn leven maar wilde graag een (sport) vereniging in Lelystad laten meeliften met mijn expertise in de sportwereld. Maar ook dat ik voor een voetbalvereniging in Lelystad wil ondersteunen om bezig te zijn met de jeugd en aandacht te hebben voor iedereen. Vooral de passie om trainingen te ontwikkelen voor iedereen op niveau maar ook de coaching en begeleiding op niveau wat past bij een ieder spelend lid. Daarom is voor mij nu de tijd om in het bestuur te zitten om ook de lijnen uit te zetten op bovengenoemd uitdagingen.

Ga mijn uiterste best doen om de club verder te ontwikkelen en hierbij mijn steentje bij te dragen. Ook zorg ervoor dat ik altijd bereikbaar ben en zichtbaar. Helaas door mijn (drukke) schema zal ik zeker niet altijd beschikbaar zijn bij de club. Wil je met mij in gesprek komen of een afspraak maken dan kan je mij bereiken via de mail op: jeugdvoorzitter@batavia90.nl. Als het nodig is spreken we af op de club of doe online een persoonlijk gesprek.

Mijn laatste oproep aan alle leden, ouders en kinderen. Spelen er dingen bij de club die met mij wilt bespreken of wat ik moet weten laat dan via de mail je telefoonnummer achter dan bel ik je op of stuur mij een mail.

Voor iedereen een sportief, gezellig en gezond sportjaar 2022.

Maicel Snijders

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn