Beste leden van sv Batavia90,

Wij willen jullie informeren over een belangrijke update met betrekking tot de wedstrijden vanwege de huidige weersomstandigheden. Het sportbedrijf heeft aangekondigd dat alle wedstrijden die gepland stonden op de natuurgrasvelden (velden 2, 3, 4 en 5) helaas zijn afgelast. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar de beslissing is genomen met ieders veiligheid in gedachten.

Het goede nieuws is dat de wedstrijden die op het hoofdveld zijn ingepland, wel doorgang zullen vinden zoals gepland. We moedigen iedereen aan om onze teams te komen steunen en het teamgevoel sterk te houden, ongeacht het weer.

Daarnaast is onze kantine open voor een hartverwarmende kop chocomel – de perfecte manier om op te warmen en de clubgeest levend te houden. En als je toch niets op de planning hebt staan, overweeg dan om deze gelegenheid te gebruiken om nog een paar Grote Club Actie loten te verkopen. Elk lot draagt bij aan onze prachtige club!

Het bestuur wenst iedereen, ondanks de weersomstandigheden, een heel fijn weekend toe. Laten we er samen het beste van maken!

Met sportieve groet,

Het bestuur van sv Batavia90